2012 11 25 Trobada Eleccions "Comentar la jugada"

ENS TROBEM TOTS A VEURE EL BARÇA I A SEGUIR LES ELECCIONS !!!

Les territorials de Barcelona vam proposar trobar-nos plegats per seguir les eleccions. Se n'ha encarregat l'ANJI (Sectorial de Joves) reservant un local a Nou Barris (ben comunicat amb dos línies de metro, i busos), la Taberna del Minotauro, carrer Pardo 67 de Barcelona.
La gent de Sant Martí ens podeu confirmar l'assistència (només per fer una previsió orientativa) a través del doodle:   http://www.doodle.com/ghdibtgprzkkg4f3A continuació us reproduïm la informació que ens fan arribar els organitzadors:


Des de l'Assemblea Nacional de Joves Independentistes (ANJI), organitzem una trobada per "COMENTAR LA JUGADA" el dia 25 de Novembre en un bar que s'anomena 'La Taverna del Minotaure" situat al Carrer Pardo 67 de Barcelona  a partir de les 20.00h 

Volem que sigui un lloc de trobada per a tots aquells i aquelles que desprès d'un dia d'eleccions vingui a comentar els resultats electorals amb l'ANJI, l'ANC i els seus amics i amigues. A mes a mes, tindrem la possibilitat de veure el partit de futbol. (2x1)

Hi haurà la possibilitat de sopar, prendre una copa, menjar postres casalonas, comprar marxandatge, passar una bona estona i Comentar la Jugada. 

Us adjunto el cartell perquè en feu la màxima difusió, sobretot aquells que sou de Barcelona i rodalies. 

Esperem la vostra assistència.

No podeu faltar al gran Primer Acte de l'ANJI ! 

Us hi esperem! 

Per a qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte amb mi, o a joves@assemblea.cat

Aquí teniu la pàgina de l'ANJI :

Aquí l'esdeveniment, podeu confirmar assistència;

Anna Bernabeu i Martínez
Coordinació de Sectorials -ANC-Mostra un mapa més gran
Template by Clairvo Yance
Copyright © 2012 Sant Martí per la Independència and Blogger Themes.