2012 11 14 Vaga General



CONVOCATÒRIA A LA VAGA
NACIONAL, GENERAL I SOCIAL DEL 14 DE NOVEMBRE

DECLARACIÓ CONJUNTA ANC I ELS SINDICATS CONVOCANTS

OMPLIM D’ESTELADES LA MANI DE LA VAGA N!!!

La Sectorial del Moviment Obrer de l’ANC  convoca a participar de la Vaga del 14 N, ja sigui paralitzant les activitats durant tot el dia o assistint a les manifestacions convocades per la vesprada.
Aquesta Vaga, a mes de legitima i necessària, marcarà un punt de partida per la lluita unitària entre el Moviment Obrer i l'independentisme, encapçalat per l’ANC.
Per primera vegada una vaga de classe inclou la reivindicació del Dret a l’autodeterminació i la Independència de la Nació Catalana.
Per tant, aquesta sectorial crida a tota l’ANC  a mobilitzar-se a les manifestacions i concentracions del 14N:
Barcelona: La manifestació pujarà per Passeig de Gràcia, fins la Diagonal, a ón es farà l’acte central.

PUNT DE TROBADA DE L’ANC A BARCELONA: PASSEIG DE GRACIA DIPUTACIÓ, 17.30h.

Per les convocatòries de tot el territori, consulteu en http://vagageneral.ccoo.cat/vagageneral/aspnet/agenda.aspx

Text de la Declaració Unitària entre l’ANC  i els sindicats:
Reunits L'ANC i els sindicats catalans convocants de la Vaga General del 14 de novembre del 2012 per analitzar la situació social i política que viu Catalunya en aquests moments, considerem que és necessari defensar els drets nacionals i socials dels ciutadans i ciutadanes de Catalunya per avançar en la construcció d'una societat més justa, lliure i solidària.

Els sindicats i l'ANC, des dels valors de la llibertat, la dignitat, la democràcia de base i la justícia social, afirmen que és imprescindible conjuminar esforços per tal d'afrontar la greu crisi social i nacional que afecta el país, amb retallades de drets i prestacions socials que aboquen  milers de famílies a la precarietat, a l'exclusió social i a la pobresa, però que podrien trobar, si més no parcialment, una solució si el nostre poble no patís el dèficit fiscal i social i la falta de sobirania que li impedeixen aplicar les polítiques adequades per superar aquesta doble crisi.

En conseqüència, ACORDEN: 
Fer reconeixement públic de la necessitat de fonamentar en el principi del Dret a decidir les transformacions nacionals i socials que la majoria dels ciutadans i ciutadanes de Catalunya necessiten i demanden.

És a partir d'aquest posicionament estratègic que l'ANC dóna suport a la convocatòria dels sindicats catalans i crida a la mobilització ciutadana el 14 N com a un dia de Vaga Nacional, General i Social i que ha estat convocada en als  països del sud d'Europa i a la qual Catalunya s'hi incorpora plenament des de la seva realitat nacional.  

ANC, CCOO, UGT, INTERSINDICAL CSC, USOC, UNIO DE PAGESSOS

SECTORIAL DEL MOVIMENT OBRER
ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA



Template by Clairvo Yance
Copyright © 2012 Sant Martí per la Independència and Blogger Themes.