Comunicats ANC - 20121022

Companys/es,

Davant la pregunta insistent que ens ve des de molts llocs, i també de part de molta gent, sobre si l'ANC es posicionarà en relació a les eleccions del 25N i en quin sentit ho farà, volem informar-vos que:

- el proper dimecres 24 d'octubre l'ANC convocarà una roda de premsa en què es farà pública la posició de l'ANC en relació a les eleccions al Parlament català i que farà arribar a totes les AT, AS i membres associats de l'Assemblea.

- Com que aquest comunicat no es farà públic fins al dimecres, no s'enviarà a les AT i AS, ni tampoc es penjarà al web fins després de la roda de premsa.

- Volem deixar ben clar que tots els comunicats, notes i posicionaments oficials de l'ANC només s'envien a través d'aquest correu de comunicació interna o bé es pengen al web. Per tant, qualsevol altre comunicat, nota, poscionament, etc. que no us arribi per algun d'aquests dos conductes no representa en cap cas la posició oficial de l'Assemblea Nacional Catalana.

- Us demanem que ens feu saber si us arriba algun d'aquests falsos comunicats de l'ANC. Hem d'intentar frenar i desarticular l'estratègia de la confusió i el dubte.

Gràcies una vegada  més per la vostra col·laboració.

Bona feina!

Jaume Marfany
Secretariat Nacional ANC
Comunicació i relacions internes
Template by Clairvo Yance
Copyright © 2012 Sant Martí per la Independència and Blogger Themes.