Assemblea Nacional - Actes 12 Octubre 2012

Us fem arribar un correu rebut des de la comissió de desobediència del secretariat de l'Assemblea, en relació al dia 12 d'octubre:

"Ens posem en contacte amb vosaltres des de la comissió de Desobediència i Normalització del Secretariat Nacional per a fer-vos una proposta d’acció per aquest 12 d’octubre.

Considerem que el 12 d’octubre nosaltres no tenim res a celebrar i per tant l’Assemblea Nacional Catalana seguirà treballant com un dia més. Segurament molts dels nostres socis faran el mateix però segur que també n’hi haurà que no podran anar a treballar encara que vulguin perquè trobaran el seu lloc de feina tancat. Així que hem pensat en una iniciativa per a que la duguin a terme totes aquelles Assemblees Territorials del país que s’hi puguin i vulguin unir.

Es tracta d’organitzar el 12 d’octubre al matí ben d’hora (entre les 8h i les 10h), un esmorzar popular en una plaça o parc de la vila per a reunir a tota aquella gent que no ha pogut anar a treballar normalment i, posteriorment, dur a terme una jornada laboral simbòlica. A més a més, proposem que els assistents acudeixin a l’esmorzar amb la seva vestimenta habitual de treball: vestit, uniforme, mono de treball, maleta, etc. Com més patent quedi que la gent va vestida per anar a treballar millor. L’objectiu és fer una foto de grup reivindicativa que deixi constància que la nostra voluntat era la de llevar-nos ben d’hora per anar a treballar com un dia qualsevol. Després, un cop acabat l’esmorzar, proposem dur a terme una jornada laboral simbòlica en la que es duguin a terme diferents activitats: confecció d’estelades, disseny de pancartes, feines de difusió, i tot el que se us acudeixi!

Us adjuntem l’escrit que hem preparat per a que l’envieu als vostres adherits i simpatitzants. 

L’etiqueta o hashtag que proposem pel Twitter i que ja podeu començar a utilitzar és #12octdiafeiner.

Moltes gràcies!
Salutacions cordials,
Comissió de Desobediència i Normalització"


CORREU GENERAL A MEMBRES ASSEMBLEA

CARTELL 12O

ADHESIU 12O


LA TERRITORIAL DE SANT MARTÍ NO TENIM CAP ACTIVITAT PROGRAMADA PEL DIA 12 D'OCTUBRE, ESTEM CONCENTRATS EN LES ACTIVITATS DEL DIA 7 I EN LA PREPARACIÓ DE LA NOSTRA ASSEMBLEA GENERAL DEL DIA 14.
PERÒ SI ALGUN VOLUNTARI ES VOL ENCARREGAR-SE DE LA COORDINACIÓ D'ACTES EL DIA 12O, SERÀ BENVINGUT, I LI DONAREM EL SUPORT QUE LI CALGUI PER TIRAR-HO ENDEVANT.
Template by Clairvo Yance
Copyright © 2012 Sant Martí per la Independència and Blogger Themes.