MARXA AL DISTRICTE




LA MARXA PER LA INDEPENDÈNCIA

ARRIBA AL DISTRICTE DE SANT MARTI !!


El proper 6 de setembre, Sant Martí per la Independència, en representació de l’Assemblea Nacional Catalana, serà rebuda al Saló de Plens del Distrite de Sant Martí pel seu Regidor.

Sant Martí per la Independència li farà entrega d’una estelada i de la seva voluntat de que sigui penjada perquè onegi orgullosament al front del consistori, en contes de la bandera dels ocupants.

La Marxa recorrerà el districte en dos trams, a través del qual honrarem a diverses personalitats de Sant Martí i del món, a través dels monuments, plaques i carrers que anirem creuant en la nostra ruta.

Pels que vulgueu fer la ruta sencera ens concentrarem al Fòrum, on honrarem la memòria dels afusellats a la Platja del Camp de la Bota.
Els qui no vulgueu caminar tant ens podem trobar davant la biblioteca de Can Saladrigas, des d’on ens dirigirem ja finalment cap a la seu del Districte.

18h concentració al Fòrum: monument en honor al fusilats a la platja del Camp de la Bota

18:15 inici marxa:
  •  c/Llull (Ramon Llull (ciutat de Mallorca1232/1233 - 1315/1316) va ser un rellevant escriptorfilòsofmísticteòlegprofessor i missioner mallorquí del segle XIII)
  • c/Bac de Roda (Francesc Macià i Ambert, conegut com a Bac de Roda, va ser un militar nat a Sant Pere de Roda (actual Roda de Ter i Masies de Roda) el 28 de maig de 1658 i mort el 2 de novembre de 1713 a Vic. Fou un dels signataris del Pacte dels Vigatans i participà en l'aixecament a favor de Carles d'Àustria. Va lluitar en la Guerra de Successió com a cap dels Miquelets entre els anys 1703 i 1713 i fou condemnat a mort i penjat a Vic el 2 de novembre de 1713.)
  • Jardins de Ghandi - Lllull/Bac de Roda (Ofrena al monument a Mohandas Gandhi)
  • Ramón Turró - Biblioteca Can Saladrigas  (Ramon Turró i Darder (Malgrat de Mar, Maresme 1854 - Barcelona 1926) fou un reconegut biòleg i un filòsof català. De jovenet es va allistar per a lluitar contra els carlins, abans de començar els seus estudis superiors)

19:00h concentració davant biblioteca Can Saladrigas (intentarem que hi hagi actuació de gegants)


19:15 inici 2n tram de la marxa:
  • c/Joncar
  • Rambla Poblenou (amb diverses plaques commemoratives i ofrena al monument al Dr Trueta)     (Dr Josep Trueta i Raspall, nasqué el 27 d'octubre de 1897 al Poblenou de Barcelona. Doctor en medecina, especialitzat en tractaments de ferides i fractures de guerra, catalanista convençut que fugí cap a l'exili a finals de gener de 1939. Receptor del primer Premi d’Honor Jaume I)


20h arribada a la Plaça de Valentí Almirall (seu districte)
  • recepció al Districte, on parlarà en Carles Castellanos, membre del Secretariat Nacional de l'Assemblea Nacional Catalana

--> CONFIRMEU LA VOSTRA ASSISTÈNCIA


Toni Pardina
Sant Martí per la Independència



Template by Clairvo Yance
Copyright © 2012 Sant Martí per la Independència and Blogger Themes.