La Marxa arriba a Montserrat


La Marxa arriba a Montserrat
El proper 25 d’agost, en el darrer acte nacional de l’ANC  abans de l’11 de setembre, la Marxa arribarà a la muntanya santa de Montserrat





El
dissabte 25 d’agost, l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), en el marc de la Marxa cap a la Independència, durà a terme el darrer acte nacional abans de l’11 de setembre. El desenvolupament de l’acte tindrà lloc durant tot el dia i constarà de diverses activitats i manifestacions de caire divers: esportiu, polític, religiós i tradicional.
L’inici de l’acte serà a 2/4 de 9 del matí, amb la sortida de la marxa a peu des de la plaça de la Font de Monistrol fins al Monestir de Montserrat. A 2/4 d’11 del matí hi haurà la rebuda de la Marxa acompanyada d’un cercavila de benvinguda. Tot seguit, a les 11h,  hi haurà la missa conventual i una ofrena floral de l’ANC; i a les 12 del migdia el  pare Abat rebrà una delegació de l’ANC a l’interior del Monestir.
Durant tot el matí hi haurà activitats diverses de cultura popular i tradicional a la plaça del Monestir, a més de la desplegada d’una gran estelada a la Gorra Frígia i una Tabalada dirigida per Santi Arisa.
L’acte comptarà amb els parlaments  de Teresa Forcades (mèdica i teòloga), Patrícia Gabancho (escriptora i periodista) i Carme Forcadell (ANC); a més, l’escriptor i periodista Josep Maria Puigjaner impartirà la conferència “Les relacions entre les diferents confessions religioses i el futur estat català.”
L’acte es clourà a 2/4 de 5 de la tarda amb la inauguració de la plaça Memorial del pas de la Marxa per Montserrat, a la plaça dels Apòstols.

QUÈ: Marxa cap a la Independència. Acte Nacional a Montserrat            
QUI: Membres de l’ANC,  escriptors, periodistes,  músics, grups de cultura popular
QUAN: Dissabte 25 d’agost
ON: Montserrat, de 2/4 de 9 del matí  a 2/4 de 5 de la tarda

Més informació de l’ANC a www.assemblea.cat i www.marxa.assemblea.cat
Som a Facebook i Twitter   #ANCat   #marxaANC   #11s2012   #11stotsabcn

Template by Clairvo Yance
Copyright © 2012 Sant Martí per la Independència and Blogger Themes.