OBJECCIÓ FISCAL RENDA'2011

 A Sant Martí per la Independència hem tancat la primavera amb un gran èxit a nivell d'objecció fiscal!

Finalment, ahir divendres 22 de juny, en un acte a l'Agència Tributària Catalana al carrer Fontanella de Barcelona, una colla de membres de SMxI i altres, acompanyats per la plataforma CatalunyaDiuProu, hi vam presentat les nostres declaracions de renda, declaracions en las que hem desviat una part dels impostos que havien d'anar a parar a l'Agència Tributària Espanyola, i que nosaltres els hem liquidat a l'Agència Tributària Catalana. Ara està en mans del nostre govern decidir què fan amb aquests diners, si els envien com bens ensinistrats cap a Espanya, o si bé aprofiten per sumar-se a la nostre reivindicació contra l'espoli a que ens està sotmetent el país ocupant.

Felicitats a tots, som pioners en l'objecció fiscal de particulars, i només és el principi d'una campanya molt més gran que continuarà l'any vinent! Aneu-hi pensant tots!

Si voleu informació sobre l'objecció fiscal la trobareu a www.catalunyadiuprou.cat, i properament en aquest mateix bloc.



Europapress 24/juny



Una quinzena de persones han acudit aquest divendres a les oficines de l'Agència Tributària de Catalunya del carrer Fontanella de Barcelona per presentar la seva Declaració de Renda del 2011 i així reclamar que els seus impostos es quedin en aquesta comunitat i no vagin a parar al tresor de l'Estat.

   Amb aquest gest pretenen demostrar que és possible que tots els ciutadans paguin els seus impostos a Catalunya evitant la hisenda espanyola, per la qual cosa, si així ho volgués, la Generalitat podria proclamar una hisenda pròpia sense necessitat de tenir el vistiplau de l'Estat.

Template by Clairvo Yance
Copyright © 2012 Sant Martí per la Independència and Blogger Themes.