Hola a tots!
Avui us volem recordar i informar de diverses activitats de Sant Martí per la Independència, així com d’altres Assemblees Territorials del Barcelonès i Assemblees Sectorials:

ACTIVITATS DE SANT MARTÍ

·         24 Maig: Us recordem que des de la comissió d’objecció fiscal de SMxI hem organitzat unaxerrada/taller renda’2011 per tal de conèixer els detalls de com realitzar objecció fiscal en la declaració de renda 2011, tant si és a ingressar com a tornar; esta organitzada conjuntament amb CatalunyaDiuProu.cat, qui estaran a la xerrada per explicar-nos el funcionament així com els possibles riscos que son pocs.
Serà aquest dijous 24 de maig a les 19:00h al Centre de Barri del Poblenou, a la Rambla Poblenou 49 de Barcelona.

·         27 Maig: Us recordem que dins del marc de les festes del barri del Poblenou, participem al vermut popular amb parada informativa i parada de xerraires. Us animem a participar en en la festa però també en les parades; podeu enviar un correu a voluntaris@smperlaindependencia.cat iateneus@smperlaindependencia.cat respectivament per tal de participar-hi.
Serà el diumenge 24 de maig  als voltants de Dr.Trueta/Pallars, entre  les parades de la Fira d’Entitats

ALTRES INFORMACIONS / ACTIVITATS ALTRES ASSEMBLEES TERRITORIALS / ASS. SECTORIALS

·         25 Maig: Presentació de l’Assemblea de Joves de l’Assemblea Nacional ANJI_ANC. La sectorial de Joves de l’ANC comença amb molta empenta, i us convida a tots a la seva presentació a la Plaça Sant Jaume el 25 de maig a les 18:00h. Ens han suggerit que tots els membres de Sant Martí podem difondre aquest acte als nostres germans, fills, nebots, amics per aconseguir-ne la màxima difusió i participació.
-          convocatòria 25/maig:   http://www.facebook.com/events/286364518124726/ 
-          facebook:    https://www.facebook.com/AssembleaNacionalDeJovesIndepe

·         2 Juny: Campanya ‘Dona la Cara per la Independència’. Molts coneixereu aquesta campanya iniciada des de Berga i extesa ja per tota Catalunya. A Sants ens han informat que establiran una parada per donar-se d’alta a ‘Dona la Cara’, i us engresquem a tots que aneu a passejar per la Fira d’Entitats de Sants el 2 juny i aprofiteu per donar-vos d’alta a la campanya si encara no ho heu fet.

·         5 JunyReunió preparatòria acció reivindicativa a la seu de la Hisenda espanyola a Barcelona. Des de les territorials de Les Corts i Esquerra de l’Eixample han proposat una acció reivindicativa, que s’ha extès a totes les territorials del Barcelonès, a la seu de Barcelona de l’Agència Tributària espanyola,planificada per la setmana de l’11 al 16 de juny (suposem que serà un matí, pels horaris de l’administració); la idea no és una acció multitudinària, sinó potser una espècie de caçolada amb la idea de confeccionar un videomuntatge de l’acció que es pugui difondre a les xarxes socials.
Els qui pugueu estar interessats en participar-hi us convoquem a la reunió on s’acabarà d’informar i planificar el tipus d’acció a realitzar, el dimarts 5 de juny a l’Ateneu Popular de Les Corts, carrer Joan Gamper 8 de Barcelona, a les 19:30h; agrairem que confirmeu assistència enviant un correu arogerlloret@gmail.com amb còpia a objecció@smperlaindependencia.cat

·         Sectorial Docents per la Independència. Us volem informar de l’existència d’aquesta sectorialwww.docents-x-i.es, on ja hi ha membres de Sant Martí per la Independència, per tal que tots els docents de Sant Martí us en pugueu informar i us plantegeu de col·laborar-hi. 
A més us informem que, dins el marc de l’objecció fiscal, han elaborat un document per tal que tots els docents pugueu sol·licitar que la retenció de renda que se us aplica a la nòmina, sigui abonada a la hisenda catalana enlloc de a la hisenda espanyola.
Us podeu informar de la sectorial i del document d’objecció fiscal a les següents adreces de la sectorial de docents: Fina Mayol(SMxI) fmg9@hotmail.com , docents@assemblea.cat

Salut i Independència!
Toni Pardina
Sant Martí per la Independència
twiter:   @SantMartiXInd
Template by Clairvo Yance
Copyright © 2012 Sant Martí per la Independència and Blogger Themes.