Estrena Documental dels 40 anys de Johan Cruyff a Catalunya

Aquests dilluns a les 17.30h es farà a l’Auditori de Barcelona l’estrena del documental ‘L’últim partit’, que narra com el fitxatge de Johan Cruyff pel FC Barcelona, fa 40 anys, va esdevenir una revolució esportiva, social i cultural, que dura fins a l’actualitat. El president de la Generalitat, Artur Mas, presidirà l’acte, que comptarà amb la presència de Johan Cruyff i d’una àmplia representació de representants polítics i de la societat civil, així com figures del món de l’esport. Abans de la projecció hi haurà parlaments del president Mas, de Johan Cruyff i del director del documental, Jordi Marcos. És previst que Cruyff faci declaracions sobre el documental i sobre el procés que està vivint el país.

El documental recull testimonis de personalitats destacades del món de l’esport, la cultura o la política com Josep Guardiola, Vicente del Bosque, Xavi Hernández, Ferran Adrià, Xavier Sala-i-Martín, Josep Carreras, Marjorie Van der Meer, Magda Oranich, Xavier Folch o Bojan Krkic, així com del mateix Cruyff.

Un cop acabat l’acte, Johan Cruyff i el director del documental oferiran una roda de premsa als mitjans de comunicació.

Qui vulgui assistir a la presentació del documental, pot confirmar l’assistència enviant un correu electrònic a l’adreça premsa@bonitafilms.es, indicant nom, cognoms i DNI. 



Template by Clairvo Yance
Copyright © 2012 Sant Martí per la Independència and Blogger Themes.