EL MEU PAÍS I JO VOLEM VIURE EN LLIBERTAT

Divendres 17 d'octubre | Plaça Universitat
#LGBTIpelSíSí



El proper divendres 17 d'octubre, en el marc de la campanya Ara és l'hora, impulsada per Òmnium Cultural i l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), s'ha organitzat l'acte “EL MEU PAÍS I JO VOLEM VIURE EN LLIBERTAT”. En aquest acte intervindran diferents persones del moviment LGBTI i volem que serveixi per a situar aquestes reivindicacions en el procés que està vivint el nostre país.

Com ja sabeu, el passat 2 d'octubre, gràcies a la feina prèvia de les organitzacions i les entitats, el Parlament de Catalunya va aprovar la Llei per a Garantir els Drets de Lesbianes, Gais, Bisexuals, Transsexuals i Intersexuals i per a eradicar l'Homofòbia i la Transfòbia, que és pionera al món. El nostre país ha tornat a ser capdavanter i és per això que sabem quin potencial té una Catalunya independent pel que fa als nostres drets i a les nostres llibertats. I és per això també que volem la independència: per tenir l'eina que ens permetrà implementar del tot aquesta llei i anar molt més enllà.

Ara tenim una oportunitat magnífica per començar entre totes i tots un país nou. Tothom hi pot aportar l'expressió de la seva voluntat. Nosaltres, amb aquest acte, destaquem que és també una ocasió històrica per assegurar que el país nou celebri totes les opcions sexuals, identitats de gènere i expressions de gènere. Volem un país construït des de la diversitat i que vetlli pels nostres drets i per les nostres llibertats.

El meu país i jo volem viure en llibertat

A partir de les 19:30h es durà a terme el debat "Drets i llibertats LGBTI en una Catalunya independent", conduït pel periodista LLIBERT FERRI. Hi participaran:

EUGENI RODRíGUEZ, portaveu del FAGC i president de l'Observatori contra l'homofòbia

GERARD COLL-PLANAS, sociòleg i professor de la UVic

CARME PORTA, activista lesbiana i exsecretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania

ELISABET VENDRELL, expresidenta de l'Associació de Famílies Lesbianes i Gais i expresidenta del Consell Nacional LGBT de Catalunya

Per acabar hi haurà l'espectacle INDEPENTDANCE made by THE CHANCLETTES + LA MEGA PUBILLA.

Durant tota la tarda hi haurà una fira d'entitats LGBTI, a la qual us convidem a participar.

Esperem poder comptar amb vosaltres, ara és l'hora de construir un país nou!


Template by Clairvo Yance
Copyright © 2012 Sant Martí per la Independència and Blogger Themes.