Passejant Independència per Barcelona

Aquest Dilluns, 9 de juny, els de Sant Martí i gent d'altres territorials de Barcelona hem fet una cercavila passejant les famoses lletres "INDEPENDÈNCIA" dels nostres companys de Sants amb l'afegit d'un 9, una N i una urna per a cridar amb força la nostra voluntat de votar aquest proper 9 de Novembre per la Independència de Catalunya. 

A prop d'un quart de dotze del matí hem tirat avall per passeig de Gràcia, passant per les emblemàtiques cases de la Pedrera i Batlló. Al cant "d'independència" i "we want to vote" hem arribat a la plaça Catalunya on hem dedicat un minut a passar pel monument a Francesc Macià. El matí ha passat ràpid i sense que ens n'adonessim, hem encarat portal de l'Àngel des d'on hem decidit, improvisadament, que aniríem a la Plaça de Sant Jaume. 

En aquells moments ens hem sentit com el Timbaler del Bruc a la guerra del francès, ja que les nostres veus retronaven pels carrerons de Ciutat Vella com si fóssim un exèrcit de 100.000 veus. La plaça era mig plena d'estrangers que han inmortalitzat la nostra imatge, tant davant de la generalitat com davant de l'ajuntament. 

Finalment hem arribat al Pla de la Catedral on inesperadament per a nosaltres hi havia una ballada de sardanes, encapçalada per una estelada al costat del Pendó, de la colla sardanista i de la cobla La Nova Vallès que tocaba en aquells moments. 

En silenci hem entrat a la plaça i ens hem col·locat a un costat amb les lletres. En acabar la cançò hem aplaudit i hem començat a cridar amb força "IN-INDE-INDEPENDENCIA"! i en fer silenci nosaltres, els ballador ens han tornat els aplaudiments.

I així hem acabat la nostra cercavila improvitzada amb una sensació de haver-ho pasat d'allò més bé i amb ganes de tornar-hi.

Gràcies a tots!!*!!

Aquí teniu un recull de fotos. 











I un vídeo resum de l'acció:


Template by Clairvo Yance
Copyright © 2012 Sant Martí per la Independència and Blogger Themes.