Presentació Llibre "Lliures o Morts" - 14 setembre 2013 Poblenou




Us reenviem aquesta informació sobre la presentació de la novel·la "Lliures o Morts" ambientada en el 1714 i que recupera la memòria i gestes d'un heroi oblidat de la nació catalana, el mestre d'escola Ermengol Amill.
La presentació es fa el dia 14 de setembre al Poblenou al c/Joncar 35, dins el marc de les Festes del Poblenou, i dues hores abans de l'Arrossada Popular (http://ves.cat/hlts) que organitza Sant Martí per la Independència davant de Can Felipa. Es prega confirmació assistència a la presentació del llibre a grupelsalmogavers@gmail.com

Us esperem als dos llocs!
Sant Martí per la Independència





Benvolguts,
Us convidem a la presentació de la novel·la "Lliures o morts" dels periodistes Jaume Clotet i David de Montserrat, que tindrà lloc el proper 14 de setembre a les 12:00h a la  Sala d'Actes de la Biblioteca del Poblenou Manuel Arranz (c/ Joncar, 35).


Ens donarà la benvinguda el director de la Biblioteca del Poblenou, en Lluís Martínez, i l'acte serà presentat per na Olga Hiraldo, cofundadora del Grup d'Opinió Els Almogàvers. L'acte comptarà amb la presència dels dos autors de l'obra, que ja duu més de 15.000 exemplars venuts, en Jaume Clotet i en David de Montserrat, que rere la presentació de la novel·la, faran una signatura dels llibres dels assistents.

Aquells que ho desitgin, podran adquirir un exemplar del llibre (també en edició butxaca, que sortirà just el proper mes de setembre per només 9,95€).

L'acte està organitzat pel Grup d'Opinió Els Almogàvers (GOAL) amb la col·laboració de la Llibreria Etcètera i la Biblioteca del Poblenou.


Es demana confirmar l'assistència a grupelsalmogavers@gmail.com

Donec perficiam!
  
"Lliures o morts", la novel·la que et descobreix l'heroi oblidat del 1714. 

Entrat el segle XVIII, Ermengol Amill, mestre d’escola, s'implica de gairell a la Guerra de Successió. Amb l'únic objectiu de viure tranquil·lament amb la seva família a l'Empordà després d'abandonar el seu Pirineu natal, un gir inesperat en el seu destí el duu a lluitar sense descans per defensar a ultrança la nació catalana abandonada a la seva dissort. Amill encarna amb la seva resistència la peça d'escacs en què s'ha convertit Catalunya en el gran tauler europeu.
Amb la Guerra de Successió com a escenari de fons, amor, venjança, traïció, hipocresia, desconsol, coratge i amistat conviuen entre la vida d'aquest heroi involuntari i l'alta política que remou els fonaments del Vell Continent. La narració, recolzada sobre una gran quantitat d'informació rigorosament històrica, passa dels camps de batalla a les cancelleries europees per oferir els dos punts de vista d'aquesta història: el d'un home en una Catalunya que descobreix d'una manera lacerant que quan no hi ha amics ni enemics sinó interessos, la llibertat té un preu; i el dels grans poders que acabaran decidint el futur d'Europa i les seves nacions.



Els autors

David de Montserrat i Nonó (Girona, 1972)
David de Montserrat i Jaume Clotet, autors de la novel·la Diplomat en Turisme per la UdG, tècnic de Relacions Públiques per la UB, llicenciat en Periodisme per la UPF i llicenciat en Publicitat i Relacions Públiques per la UOC, ha treballat i col·laborat en premsa digital, ràdio i televisió a mitjans com TV3, TVE, Vilaweb, Ràdio Girona-Cadena Ser, l'Agència Catalana de Notícies (ACN), entre altres, així com a l'àrea de comunicació dels departaments d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació i de Governació i Administracions Públiques, des d'on va impulsar les campanyes Elteumòbil.cat i Catalan, a business opportunity.



Jaume Clotet i Planas  (Barcelona, 1974)
Jaume Clotet (Barcelona, 1974) és llicenciat en Periodisme per la UAB i en Història per la UB. Ha treballat i col·laborat per a diversos mitjans de comunicació (Avui, El Punt, Ara, Público, El Singular Digital, ABC, Com Ràdio, Ona Catalana, TV3 i RAC1) i va ser corresponsal al País Basc entre els anys 2001 i 2003. També ha sigut cap de premsa del departament de Governació i subdirector de l’Agència Catalana de Notícies (ACN). És coautor de Les millors obres de la literatura catalana (comentades pel censor) (2010).


Per més informació: http://www.lliuresomorts.cat


Template by Clairvo Yance
Copyright © 2012 Sant Martí per la Independència and Blogger Themes.