Cadena Humana als Mundials de Natació - dg 28/7 20h



Bones, des de la sectorial d'esportistes de l'ANC us fem arribar aquesta informació que creiem que és molt important ja que és la primera vegada que un col·lectiu d'un esport català tant important com la natació es mulla per l'estat propi. Dijous es presentarà el manifest i el col·lectiu en un acte a l'INEFC de Barcelona a les 19h. Tindrem exmedallistes olímpics i gent molt important que ha decidit fer el pas. Hi sou tots convidats. 

També us anunciem que s'ha convocat una cadena humana en motiu del mundial de natació que es disputa a Barcelona. Serà el proper diumenge 28 a les 20h. Volem demostrar a tota la gent de la natació i a la gent d'arreu del món que assistirà als mundials les ganes de llibertat de Catalunya i l'esport català. Per inscriure'us podeu fer-ho a 
Creiem que els mundials de natació són un espai que ens permet aspirar a tenir repercussió internacional, i més si l'acte de demà surt bé. 

Us animem a fer-ho córrer i a venir demà i el dia 28. 

Salut, esport i independència!

Arnau Miró
Coordinador Sectorial d'Esportistes 
Assemblea Nacional Catalana


Vine a reivindicar l'estat propi amb La Natació Catalana per la Independència
Dijous 18 de juliol a les 19h a la Sala de l'INEFC17/7/2013

Natacio-Acte-CartellEl Col·lectiu La Natació Catalana per la Independència és una iniciativa popular de gent del món de la natació, del waterpolo, de la sincronitzada, dels salts, d'aigües obertes i de màsters, que té el suport de l'Assemblea Nacional Catalana i de la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes. Aquest col·lectiu, que ja compta amb gairebé 700 adherits, vol explicar obertament que la gent de la natació no és aliena al procés de transformació polític i social que viu Catalunya. Per fer-ho, ha convocat dos actes oberts a la participació de tothom: la presentació del col·lectiu i una cadena humana.

PRESENTACIÓ DEL COL·LECTIU
A la vigília de la inauguració del Mundial a Barcelona, i aprofitant la rellevància d'un esdeveniment com aquest, el dijous 18 de juliol a les 7 de la tarda, a l'INEFC de Barcelona, exposaran què han previst pel Mundial, quines són les seves reivindicacions i presentaran el col·lectiu, que compta amb noms coneguts i molt reconeguts dins la natació catalana, amb més de 40 olímpics, diversos mundialistes, campions d'Espanya i de Catalunya, tècnics, àrbitres internacionals i directius. Fins al moment, ja són més de 700 persones relacionades amb la natació, de totes les disciplines, les que s'han adherit al manifest.

CADENA HUMANA

Posteriorment a aquest acte de presentació, s'ha convocat una cadena humana. Tindrà lloc el dia 28 de juliol a les 20h, a l'Avinguda de l'Estadi davant les piscines Bernat Picornell. Amb aquesta acció es pretén fer més visible la reivindicació del col·lectiu, coincidint amb el primer dia de les finals de natació, amb la fase final de waterpolo i l'últim dia de les finals de salts.

Podeu trobar més informació sobre el Col·lectiu, el manifest i la llista d'adhesions ahttp://natacioindependencia.wordpress.com
Template by Clairvo Yance
Copyright © 2012 Sant Martí per la Independència and Blogger Themes.