Caminem cap a la Independència! Camina amb nosaltres aquest diumenge 26 de Maig de 2013

Com veieu aquest cap de setmana el tenim ben ocupat treballant per la Independència. Si el dissabte tenim parada informativa a Nou Barris, en aquest cas el diumenge 26 de maig de 2013, Sants-Montjuïc per la Independència ens convida a participar en la caminada independentista i festiva que es farà de la plaça Espanya fins als Jardins de Can Ferrero, al cor de la Marina de Sants.



L’acte està obert a tothom: veniu amb la família i els amics i porteu la vostra estelada! Gaudirem d’un matí festiu en germanor, companyia i esperit solidari. Omplirem la plaça Cerdà d’estelades i participarem en una foto històrica!



Trobada: a partir de les 10h a la pl. d’Espanya – torres venecianes costat Llobregat.
Sortida: 11 h. / Arribada: 12 h.
Final de festa als Jardins de Can Ferrero: de 12 a 14 h.


Parlaments de:
Pere Baltà (Fundació Paco Candel)
Lluís Cabrera (Els Altres Andalusos)
Carme Forcadell (Assemblea Nacional Catalana)



Amb la col·laboració i actuació de:
Bastoners de Sants, Bastoners de la Marina, Tabalers de la Bordeta, Tabalers de Sants, Músics de Troballa, Grup Folk Montjuïc, Societat Coral la Joia de Montjuïc, Catalunya Sardanista, Bollywod Varali.



A més a més PARTICIPA EN LA PANCARTA-MOSAIC: 
Recull la teva peça del mosaic a la sortida, personalitza-la amb el teu nom i porta-la fins a l’arribada on confeccionarem el mosaic “INDEPENDÈNCIA”. Reserva la teva peça a les nostres parades informatives o fent servir el formulari electrònic que trobaràs a la pàgina del organitzadors. Aportació per peça: 2 €.


ITINERARI

Pl. d’Espanya – Gran Via de les Corts Catalanes – C/ Magòria – Pl. d’Ildefons Cerdà – Pg. de la Zona Franca – Pl. de la Marina de Sants – C/ Mare de Déu de Port – Jardins de Can Ferrero / Centre Cívic Casa del Rellotge.





Es pot seguir l'actualitat de l'esdeveniment amb l'etiqueta de Twitter 



 
Template by Clairvo Yance
Copyright © 2012 Sant Martí per la Independència and Blogger Themes.