Nova Sectorial Taxistes per la Independència


Taxistes per la independència


Assemblea Sectorial: 
Taxistes per la independència
Barcelona, 11 de Novembre del 2012.
                                   

Taxistes per la independència.

Els sotasignants, taxistes de professió de diferents ideologies i nacionalitats, agrupats a la sectorial “Taxistes per la independència” de l’Assemblea Nacional Catalana, units per aconseguir la llibertat del nostre país i que exercim la nostre professió amb dignitat arreu del territori català.
Compromesos amb la difussió de la nostra cultura, la nostra llengua i la integració dels nouvinguts hem decidit que davant l’onada de posicionaments exercits per diferents col•lectius, el sector del taxi no vol ni pot quedar enrera.
Un sector tantes vegades etiquetat en l’espanyolisme més ranci i criticat per la seva poca implicació en les causes de país. Un sector on treballen diariament milers de persones arreu de Catalunya i que no pot quedar al marge del procés més important que ha encetat Catalunya en 300 anys, manifestem:
  • Que el poble de Catalunya té dret a decidir lliure, democràtica i pacificament el seu futur.
  • Que desitgem i lluitarem amb totes les nostres forces per aconseguir la independència de la nostra terra i convertir-nos en un nou estat d’Europa més just i pròsper.
  • El nostre suport absolut a tos els partits independentistes en el procés que la societat catalana ha començat cap a la creació d’un estat propi.
  • Que ningú, ni tan sols un exèrcit, una constitució o un tribunal pot aturar la força d’un poble que vol viure en llibertat i que ha despertat després de molts anys adormit per ser un sol clam a favor de la llibertat nacional.
  • Que persistirem i no farem marxa enrera per molts entrabancs que ens posin pel camí, estem fermament convençuts que Catalunya serà un nou estat a Europa, per què si volem…podem!
Visca Catalunya Lliure!

Poblacions amb companys adherits :.......

  1. BAIX PALLARS
  2. BARCELONA (AMB: BADALONA - BADIA DEL VALLÈS - BARCELONA - BARBERÀ DEL VALLÈS - BEGUES - CASTELLBISBAL - CASTELLDEFELS - CERDANYOLA DEL VALLÈS - CERVELLÓ - CORBERA DE LLOBREGAT - CORNELLÀ DE LLOBREGAT - EL PAPIOL - EL PRAT DE LLOBREGAT- GAVÀ - LA PALMA DE CERVELLÓ - L'HOSPITALET DE LLOBREGAT - MOLINS DE REI - MONTCADA I REIXAC – MONTGAT - PALLEJÀ - RIPOLLET - SANT ANDREU DE LA BARCA - SANT BOI DE LLOBREGAT - SANT CLIMENT DE LLOBREGAT - SANT CUGAT DEL VALLES - SANT FELIU DE LLOBREGAT - SANT JOAN DESPÍ - SANT JUST DESVERN - SANT VICENÇ DELS HORTS - SANTA COLOMA DE CERVELLÓ - SANTA COLOMA DE GRAMANET - SANT ADRIÀ DE BESÒS – TIANA - TORRELES DE LLOBREGAT - VILADECANS. )
  3. CALAF
  4. CANET DE MAR
  5. CARME
  6. CASTELLBELL I EL VILAR
  7. CONSTANTI
  8. COPONS
  9. ELS PRATS DE REI
  10. EMPURIABRAVA
  11. FIGUERES
  12. GIRONA
  13. IGUALADA
  14. LA GARRIGA
  15. L’ATMELLA DEL VALLES
  16. L'ESTANY
  17. LLORET DE MAR
  18. MALGRAT DE MAR
  19. MANRESA
  20. MONISTROL DE MONTSERRAT
  21. NAVES
  22. OLOT
  23. PALAFRUGELL
  24. PALAMÓS
  25. PUIGCERDÀ
  26. SABADELL
  27. SANT CEBRIÀ DE VALLALTA
  28. SANT VICENÇ DE CASTELLET
  29. SANTPEDOR
  30. SOLSONA
  31. SORT
  32. TARRAGONA
  33. TÀRREGA
  34. TERRASSA
  35. VACARISES
  36. VERDU
  37. VIELHA
  38. VILADECAVALLS
Template by Clairvo Yance
Copyright © 2012 Sant Martí per la Independència and Blogger Themes.