2012 11 18 Web Col·lectiu Wilson


http://www.wilson.cat/ca/




La missió del Col·lectiu Wilson és contribuir al debat sobre l’autodeterminació a Catalunya a fi que els seus ciutadans puguin decidir el seu futur lliurement, sense por ni amenaces.
Els membres del Col·lectiu Wilson som acadèmics (de l'àmbit de l'economia i de la ciència política) que veiem amb preocupació com determinats partits polítics, mitjans de comunicació i analistes fan campanyes de desinformació que tenen com a objectiu atemorir els ciutadans de Catalunya i evitar que exerceixin lliurement el seu dret a decidir el futur del nostre país. A més d'antidemocràtiques, aquestes campanyes sovint estan mancades de sentit o contenen greus errors de mesura, interpretació o deducció tant de dades econòmiques com del marc polític i jurídic actual. També hem observat amb preocupació que algunes reaccions en contra d'aquestes campanyes s'han basat en arguments i prediccions que tampoc resisteixen un escrutini sistemàtic.
Davant d'aquesta situació, hem decidit crear el Col·lectiu Wilson per posar a l'abast de tothom els nostres coneixements i opinions, expressades de forma col·lectiva o individual, sobre els diferents debats que s'estan produint al voltant d'aquesta qüestió. El nostre objectiu és que, en el procés de reflexió i deliberació que s'acaba d'engegar, els ciutadans puguin destriar millor el gra de la palla, les veritats de les falsedats, les realitats de les exageracions i els arguments correctes dels incorrectes.
Per bé que a tots els membres del col·lectiu ens uneix la convicció que l'autodeterminació és un dret inalienable de tots els ciutadans i pobles, el nostre grup és políticament plural. Tenim opinions diferents pel que fa al funcionament de l'economia o sobre els criteris que han d'estructurar les normes de convivència política i social. Per tant, només els materials signats pel col·lectiu reflecteixen l'opinió d’aquest. Els documents signats individualment no reflecteixen necessàriament l'opinió dels altres membres del Col·lectiu Wilson.
A més dels nostres escrits, també tenim la intenció de penjar al nostre web continguts signats per altres persones que ens semblin d'interès i que contribueixin a la nostra missió.
El Col·lectiu Wilson no accepta ajuts, subvencions ni patrocinis de cap institució, pública o privada.
Template by Clairvo Yance
Copyright © 2012 Sant Martí per la Independència and Blogger Themes.