2a Conferència Internacional Building a New State 2012 - 20121022

Benvolguts/des,

En Ricard Gené, membre del Secretariat Nacional i col·laborador en la 2a Conferència Internacional Building a New State 2012, ens ha fet arribar més informació sobre l'acte que hem considerat interessant de fer-vos arribar.

Jaume Marfany
Secretariat Nacional ANC
Comunicació i relacions internes


A sota copiem l'enllaç d'un vídeo de l'acte Building a New State 2012, que va tenir lloc el dia 5 d'octubre passat, organitzat per Sobirania i Justícia amb el suport de l'Assemblea Nacional Catalana.

http://www.youtube.com/watch?v=hwW-2V6nCvg

A la web de Sobirania i Justícia, www.sij.cat, també hi ha un recull dels mitjans que cobriren l'esdeveniment i una primera tongada de sis documents de les ponències dels panellistes que aniran ampliant progressivament.

A més, s'estan editant les gravacions de la sessió de tarda que oferiran ben aviat en la seva versió integral per aquells que no van poder assistir a l'acte o senzillament per qui vulgui tornar a visualitzar alguna de les taules.

Sobirania i Justícia, per altra banda, ha fet arribar a l'ANC el seu agraïment pel suport econòmic i organitzatiu rebut per part nostra.

Ben cordialment,

Ricard Gené







Template by Clairvo Yance
Copyright © 2012 Sant Martí per la Independència and Blogger Themes.