MARXA DE TORXES

DARRERES INFORMACIONS:

- la ruta no anirà per Meridiana sinó per la carretera de Ribes
- el tram final pot variar quan arribem al born, perquè ens ajuntarem amb una altra marxa de torxes que ens obrirà pas fins el Fossar
- les torxes les repartirem a la Plaça Valentí Almirall a partir de les 22:30, tenen un preu de 2€


MARXA DE TORXES 

DE SANT MARTÍ AL FOSSAR DE LES MORERES






Sant Martí per la Independència, com a reivindicació nacional, hem organitzat, com molts altres territoris del país -entre ells el més proper l'Assemblea Territorial de Sants-Montjuïc-, una MARXA DE TORXES la revetlla de la Diada Nacional, el vespre del dia 10 de setembre.
Anirem des de la Seu del Districte, a la Plaça Valentí Almirall, fins al Fossar de les Moreres, al Born, on ens trobarem amb tots el patriotes que es concentraran en aquesta emblemàtica plaça, on es recorda als morts del Setge de Barcelona (1713-1714) -en el marc de la Guerra de Successió Espanyola-, molts dels quals van ser enterrats en una fossa comú en un cementiri que abans ocupava l'espai d'aquesta plaça.
Ruta: Plaça Valentí Almirall, Granvia, Ribes, Pg.Lluís Companys, Comerç, ..... , Fossar.
Horari: 22:30 concentració a la Plaça Valentí Almirall, 23h inici marxa, 24h arribada al Fossar
Durada: està prevista una hora escassa de ruta (el google maps calcula 45 minuts anant a peu), arribant al Fossar a mitjanit.
Tenim confirmació de força gent de diverses territorials de Barcelona que s'afegiran a la marxa de torxes. 
Us anirem facilitant més informació. És important per la previsió de l'acte i de les torxes que haurem de comprar que aneu confirmant la vostra assistència, així com el nombre de torxes que voleu que us reservem: RESERVA LES TEVES TORXES A info@smperlaindependencia.cat
Toni Pardina
Sant Martí x Independència
www.smperlaindependencia.cat
info@smperlaindependencia.cat
twitter:   @SantMartiXInd
facebook


(el tram final del recorregut és aproximat, perquè un cop al born ens afegirem a una altra marxa de torxes que ens facilitarà a més l'accés al Fossar)


Template by Clairvo Yance
Copyright © 2012 Sant Martí per la Independència and Blogger Themes.