ADHESIÓ A LA CAMPANYA DE SOMESCOLA.CAT




L'ofensiva espanyola contra Catalunya, iniciada amb les retallades a l'Estatut aprovat pel Parlament de Catalunya, tal i com era previsible ha anat en augment, ha premut l'accelerador i ha començat a ensenyar les dents.

 S'ha començat a posar en pràctica una estratègia dissenyada meticulosament des de fa temps. Ara sabem que el nostre Parlament no és un autèntic Parlament, no és sobirà i les nostres institucions són institucions de segona. Tant els parlamentaris com les institucions estan lligats, i ben lligats, de mans i peus. Estem sotmesos a les lleis, als parlamentaris i als jutges espanyols, l'objectiu dels quals és diluir i minimitzar Catalunya fins a fer-la desaparèixer. Si volem defensar el nostre país, la nostra llengua i la nostra cultura haurem de començar a plantar cara, haurem de començar a no deixar-nos trepitjar per unes lleis injustes i per uns jutges pervertidors de l'esperit, pressuposadament democràtic, de la Constitució espanyola, usurpant les funcions dels polítics i la sobirania del poble. No podem permetre que ens arrabassin una vegada més les petites conquestes assolides amb trenta-cinc anys de lluita. No ens podem permetre el desànim. Ni un pas enrere. 

 Els membres del Secretariat per a la constitució de l’Assemblea Nacional Catalana subscrivim, compartim i ens afegim a la crida feta per Somescola.cat, i proposem a les assemblees territorials i sectorials que s'hi adhereixin i ajudin a la seva difusió, col·laborant en tot allò que us sigui possible en l'organització de la campanya i de la concentració del dia 12. Somescola.cat crida a la mobilització per al proper 12 de setembre.

  La plataforma fa una crida a la mobilització per al proper 12 de setembre, dia d’inici del curs escolar. Amb aquesta finalitat, Somescola.cat posa a partir d’avui a disposició dels centres educatius el cartell amb el lema ‘Per un país de tots, l’escola en català’, amb l’objectiu de refermar el suport de tots a l’escola catalana i al model de cohesió social que aquesta representa. El cartell es pot descarregar des d'aquí. Animem tothom a imprimir-lo i fer-lo córrer. Somescola.cat també ha reforçat les accions empreses fins ara, com és la signatura per part dels ajuntaments catalans de la moció en favor de l’escola en catalài l’adhesió de centres escolars, particulars i entitats al manifest de Somescola.cat, que ja supera les 21.000 adhesions.

 Recordem que el proper dia 12 de setembre Somescola.cat ha convocat concentracions a les 19 h davant els ajuntaments de totes les viles i ciutats. Alhora, Somescola.cat convida la societat catalana a afegir-se a la celebració dels actes que té previstos per al proper 26 de setembre, Dia Europeu de les Llengües. Per la convivència, el pluralisme i la democràcia, ni un pas enrere en la promoció del català com a única llengua vehicular a l’escola.
Template by Clairvo Yance
Copyright © 2012 Sant Martí per la Independència and Blogger Themes.